Pagini

duminică, 10 iulie 2011

MOARTEA --CALEA ROMANILOR DE A TRAI BINE!!!!!!!!!!!

Intr-o tara condusa de Basescu--cel care ne indica "Sa traiti bine!!!!"--- in care moare speranta, in care viata devine o povara insuportabila, s-a ajuns sa se ceara cu disperare eutanasierea! Un om caruia nu i se permite pensionarea "legal" in Baia Mare, deoarece legea lui Basescu, trecuta prin parlament prin furt de voturi de catre Roberta Anastasie----ce-si arata funduletul prin anii '90 pe podiumuri la concursurile de Miss Romania----ajunsa intre timp presedinta Camerei Deputatilor (Ce calitati or fi propulsat-o oare?????!!!!!!) nu-i permite acest lucru caci "e gandita" de gasca basesciana, vrea sa moara.
Faptul deosebit e ca soarta lui vrea s-o inmaneze definitiv acestui regim ce de fapt cu acel slogan electoral "Dreptate si Adevar" l-a determinat pe acest om in 2004 sa-i acorde votul, sperand ca prin cele 2 afirmari prea sfinte si ideale: dreptate si adevar el va trai si mult si bine, mai ales ca --implinindu-i sufletul total---Basescu a urlat ani de-a randul "Sa traiti bine!!!" speculand faptul ca economia Europei se afla intr-un boom natural si firesc unei evolutii generale.
Normal ca daca ne concentram mai atent asupra sloganului "Sa traiti bine!!" se intrevede abia acum faptul ca acest netrebnic betivan ne indemna de fapt la "Descurca-te si tu bine cum o fac eu!!!" caci e de unde: Economia merge, eu cu gasca mea furam pe capete ca avem de unde si nu se cunoaste ramanandu-va si voua destul, deci trageti tare frati romani!
Eu de exemplu am subjugat tot: servicii secrete, institutiile statului, societatile comerciale, vamile, toate sursele de imbogatire! Mi-am structurat si "reevaluat" toti oamenii "destepti" astfel incat sa ma imbogatesc rapid si cel mai mult din tara, din Europa daca se poate.Deci, INAINTE ca se poate! Eu sunt un exemplu viu a pututului.(a se vedea expresiile Ebei)Descurcati-va ca se poate, dar pazea sa nu va prind: Si uite ca i-a prins pe cei mintiti intr-o menghina crancena ce de fapt ii va duce la disperarea omului ce vrea acum sa moara, sa termine acum cu viata asta dura si impusa de o nemiloasa dictatura.
In dorinta lui de a fura tot, Base cu gasca a uitat sa mai formeze o economie solida ce sa lase urmasilor vreo sansa de existenta.Si asta datorita faptului ca aici, la acest nivel trebuie experienta si profesionalism, nu oportunisti de la coltul bloculei ce pun mana pe o tara doar ca au prostitt pe prosti,Si uite-asa se ajunge logic acum ca acesti nefericiti sa ceara MOARTEA pe cale legala, ei dorind in contnuare sa fie acel nevinovat miel de paste, ce este sacrificat de sistemul ticalosit a lui Basescu.
Normal ca nu vor accepta sacrificarea omului eutanasiindu-l, caci va fi o premiera mondiala, asa cum crematoriile nemtesti au reprezentat o oroare mondiala blamata si acum de toata planeta, dar elegant cu sadism si fara nicio pata de constiinta isi vor bate joc de acest om poate determinandu-l sa-si suprime viata singur, afirmand ca de fapt era un cardiac ajuns la limitele suportabilitatii, sau ca era bolnav de cancer in ultima faza.La ei te poti astepta la toate magariile umane inventate si imaginate.
Mai e varianta gasirii acestui om a unui loc de munca, dar va fi un precedent, deoarece 2/3 din tara va apela la aceasta metoda ca guvernul sa se transforme in Oficiul Fortelor de Munca National ce trebuie sa rezolve integral cererile, caci altfel, oamenii.....MOR!
Ce blestem ne-a incetosat mintile sa determinam aceasta apocalipsa peste tara asta???? Ce credinta si ce stiinta a cunoasterii caracterelor umane a existat si a lucrat ca o vraja, astfel incat cataclismul de orori si dezastre ce ne distrug fiinta si viitorul copiilor nostri sa se abata peste noi toti????? Ce trebuie sa se mai intample oare pentru ca voi toti cetatenii acestei tari---cei ce mai ganditi normal---sa faceti odata ceva pentru ca macar sa nu mai traim si strabate aceste grote de vid existential in care disperarea si nesiguranta zilei de maine sa nu ne mai manance sufletul si psihicul???????
Cate mii sau zeci de mii de semeni ai nostri vreti sa ceara eutanasierea lor de acest sistem dictatorial pentru a iesi si-i a da jos pe nenorocitii astia????? Ei ne arata ca tara se indreapta??? Ca iesim din criza???? Ne cred asa prosti???
Sau poate ca procentul de imbecili si oligofreni e foarte mare, dar tara asta se afunda zi de zi cu astia, oamenii se vor sinucide intr-un ritm alert, iar ei de frica ca-si vor pierde libertatea vor iesi-n cohoarde la mituit si prostit poporul sa-i realeaga. FRICA DE PIERDERE A LIBERTATII ii vor determina sa reinventeze apa calda si lumina, soarele si roata, utilizand averile lor colosale, manipularea, mita, amenintarile de la om la om, teroarea ce-o va imprastia prin toate institutiile statului si vor constranga economic toate societatile comerciale pentru a recastiga in final iar puterea.
Posibil daca vom cere toti eutanasierea, vor renunta.POATE DACA..................................

Niciun comentariu: