Pagini

duminică, 10 iulie 2011

TICALOSII VOR IESI LA ATAC !!!!!

SE VA DECLANSA INFERNUL!!!!!!
Ies iar astia la mintit poporul declansand cica campania de convingere ca au facut totul bine pentru noi luand masuri dure ca sa nu cada tara economic in faliment.Boc--ce-are fata de pui congelat---mare-asa cum e el, a avut tupeul la congresul UDMR sa-si arunce minciunile populiste de facere de bine si urmarea cailor corecte si-a directiilor bune in care se-ndreapta ea tarisoara asta furata zilnic:Vezi www.porisme.ro, Videanu e reales in Teleorman ca Ceausescu pe vremuri, serviciile secrete stau aproape de Basescu constrangand pe toti cei ce i se impotrivesc: reporteri, oameni de presa, politicieni, patroni, institutii nesubordonate, etc, partidul mafiot in genere isi arata coltii, caci nu-i asa??? Poporul trebuie mintit ca lumea pana la anul caci daca ei pierd puterea, isi pierd LIBERTATEA.
Asta e miza: LIBERTATEA!!!! Au la activ atatea actiuni benefice pentru tara, astfel incat daca pierd puterea nu vor sti unde sa se ascunda ca sa mai scape, iar toate averile stranse vor fi zero pentru a mai fi liberi, deoarece altele vor fi criteriile:bun simt, cinste, valoare, firesc, respect, normalitate, dreptate, caractere real-umane, logica, stiinta, cumpatare, calcul, modestie, valoare.VALOARE!!! Exact ceea ce ei confunda cu golania, meltenismul, plesneala, smecheria, aranjamentul, coruptia, atitudinea de gasca si smenozelile de cartier aduse la rang de guvern si presedintie.
Asta vor face: Vor iesi la atac cu toate resursele pentru a mai prosti odata prostii, caci ei stiu ca sunt si foarte prosti, dar si foarte multi. Si au si de ce lupta: Resurse neexplorate mai sunt, unele foarte bogate si aducatoare de miliarde de euro pe viitor: Turismul, Agricultura,Infrastructura tarii, Bani Europeni nerambursabili, etc.
Ei ce cred????? Ca acum s-a descoperit apa calda??? Doamna Udrea fufa de la Cotroceni ce s-a propulsat cu fuste stramte si colorate sugerand celui ce trebuia sa-i suge(reze) disponibilitatea ei suprema de a oferi satisfactii sexuale (ca imbecilii astia de noi ce vedem n-om crede ca suge(ra) o meditatie despre fuziunea nucleara) lupta cu minciuni si calomnii ieftine de nivel de gradinita cu sefii USL Ponta si toti care-i arata ca face totul pentru a fura o tara. Turismul ce-l pastoreste fiind de fapt cea mai mare rezerva de bani lasata acolo pentru zilele negre de catre politicienii ce-ajung la guvernare mintind masele populare.
Sigur ca interesele in turism sunt enorme.Turismul e o mina de aur nedescoperita si neexplorata de unde pe foarte multi ani cei destepti si cu bani---politicienii adica--- vor profita si vor strange averile europenilor.Noi ceilalti doar trebuie sa-i votam ca ne dau ei o plasuta portocalie sau o bricheta cu care sa ne dam foc in caz de insuportabilitate a masurilor de reformare a tarii.
Pe langa aceasta felina a politicii noastre toate fortele mafiote a actualei puteri vor lupta in acelasi spirit: Recastigarea puterii pentru pastrarea de fapt a libertatii lor.

Niciun comentariu: