Pagini

duminică, 10 iulie 2011

REUSESC SA RAMAN EU, DAR E DOAR PENTRU MINE SI-ATAT ! –PARTE -- V--

E clar, definitoriu, certificat si demonstrat pentru mine si poate si pentru foarte multi suferinzi din colectivitatea asta umana de tara aproape distrusa, ca aceasta societate e dominata de rau, decaderea morala si lipsa acesteia de solide principii e sustinuta de o economie subterana bazata pe munca la negru si foarte multa, multa coruptie. Acestea sunt ingredientele “destepte” ale acestei societati, sunt virtutile ei, virtuti ce-au fost cultivate si educate in multi ani de o putere sus pusa gresit si stramb sa ne conduca.
Au facut tot posibilul sa manipuleze poporul, sa-l indoctrineze si sa-l inversuneze impotriva fostelor conduceri chipurile comuniste, cu toate ca acel sistem comunist definitiv disparut nu mai poate sa-si exercite niciodata efectele clar distructive si nici sa mai genereze factori de renastere.
Comunismul s-a demonstrat a fi o eroare de organizare sociala, in lume mai rezistand doar acele fortarete in care ori politicile s-au imbinat cu democratia, ori exista dictaturi feroce capabile sa tina strans mase sociale in teroare si opresiune lipsindu-i de libertate si viziuni de viitor in viata pentru ei si viitoarele generatii.
Manipularea si controlul au ajuns sa-l faca om la om, au ajuns sa dirijeze si sa coordoneze dictatorial individual, creandu-i o sfera de dependente imediate de care omul in individualitatea sa este legat direct. Bineinteles ca fenomenul de coruptie tot pe aceste mecanisme se bazeaza, dar aici ma refer la distrugerea individului atunci cand el a facut fata cu eroism fenomenului, caci asa e construit el sa fie incoruptibil si intransigent cu fiinta sa, reusind astfel sa se suporte pe el insusi.E mare lucru sa te poti suporta, sa te impaci cu propria fiinta, sa stii ca ai fost onest cu tine, ca nu te-ai mintit niciodata si c-ai facut fata tuturor vicisitudinilor si influentelor nocive din exterior ce sa te murdareasca si injoseasca.
Am nu doar impresia dar si dovada clara ca durerea pricinuita in urma faptului ca demonstrezi ---si nu doar vorbesti--- ca esti corect, esti drept, respecti legile si poti spune NU in momente critice ale activitatii tale profesionale dovedind prin fapte si nu vorbe ca ai un vertical caracter nativ si puterea fireasca de a face fata presiunilor unui sistem ca cel din societatea noastra-----in care interesele si dorinta de incalcare a unor sfinte principii au devenit virtuti---- iti vor atrage nenumarati dusmani ce vor din suflet sa dispari daca se poate de pe suprafata pamantului, sa-ti faca rau imediat si pe orice cai ---normal ca neortodoxe---- vor ca prin iscusite metode sa te denigreze (dar fara ca tu sa fii informat) si sa para in final ca esti ultima cioarsa din societate.
Ce pot ei sa faca in momentul in care nu te pot subjuga, avea la mana si astfel obliga sa le faci unele jocuri????? Sa te murdareasca scornindu-ti vorbe in asa fel incat sa fii privit ca la tara pe tarla sau la oras pe maidan ca cel mai stigmat personaj, ca cel mai depravat si un mare nimic. Si ca specialitate a casei, ce merge asa din prima la un popor bazat pe barfa si susoteli spuse pe la colturi, la un popor suspicios si caruia-i place sa se denigreze unul pe celalalt?? Ce tematica dezonoreaza din prima si arunca in derizoriu personalitatea unui om facandu-l praf fara ca el sa stie—caci normal ca nu I se poate spune in fata, nici macar de cei mai apropiati-????
Doar ceva legat de infidelitate, relatii sexuale, ceva legat de inselatorii in dragoste, aventuri amoroase, caci sunt si cele mai gustate si mai siropoase metode, inclusiv faptul ca au si un efect distructiv imediat. Cat de mult poate oare conta banul pentru unii ca sa poata apela la astfel de incursiuni imorale de actiune impotriva unui semen de-al sau? Ce jeg de om trebuie sa fii ca macar sa gandesti daramite sa pui in practica asa plan diabolic??? Si uite ca se intampla, uite ca poanta tine si se si aplica in stil de ultima speta, mergand pana acolo incat sa ti se sparga parolele pe diferite site-uri si sa se implanteze acolo afirmatii ce sa convearga direct la aceste fapte diabolice.
Normal ca au efect, ca pot influenta direct si fara echivoc masele, ducandu-te pe tine om normal si cinstit in derizoriu, dar totul trebuie si demonstrat de fapt la urma urmei, nu numai afirmat. Jegoasa de societate descrisa mai sus, apeleaza la tot ce poate pentru a te inlatura si in final la a nu mai avea efect direct in a dirija si a fi ascultat, deoarece nu le esti pe plac si nu le protejezi interesele.

Niciun comentariu: